Over mij

Over mij

Passie voor voetbal, expertise in training!

Het vinden van talent tegenwoordig is niet meer genoeg. Het gaat erom dat het talent zich blijft ontwikkelen en dat dit gekoesterd wordt door zijn omgeving. 

Dit is een van de reden waarom ik Dahi Academy begonnen ben. Grotendeels om mijn (prof)ervaringen te delen met het talent dat er nu aan komt. Ik haal veel voldoening uit mijn trainingen. Helemaal als ik gretig jeugdig talent storm achtig zie ontwikkelen in mijn traject. Het talent groeit namelijk niet alleen als voetballer, maar ook als persoon. Dit zal hij of zij zijn hele leven mee kunnen nemen in zijn rugtas. 

 

Ik ondersteun bij de ontwikkeling van:
''Hier, op het veld, worden dromen gevormd, talenten geslepen en harten veroverd. Welkom bij de voetbalschool waar groei en passie samenkomen.''
Ozair Dahi

Certifications, Degrees, and Experience

Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding en loop ik tevens stage bij JW Verzekeringen uit Heiloo. 

Gecertificeerde trainers, Uefa C

Drie jaar geleden heb ik mijn UEFA C diploma gehaald. Daarnaast beschik ik over 5 jaar ervaring als (jeugd)trainer. Alle trainers die ondersteunen zullen ook minimaal deze papieren in bezit hebben. Daarom kunt u ervan uitgaan dat u kind de optimale aandacht en tijd krijgt van ons!

Ervaringsdeskundige

In mijn jeugd en senioren carriere heb ik diverse bekers, internationale toernooien en competities gewonnen. Deze ervaringen wil ik graag overbrengen op het aanstormende talent.

Kleine groepen

De groepen bestaan uit maximaal 8 man per groep. Hiermee willen wij zorgen dat elk kind zoveel mogelijk aandacht krijgt die hij of zij ook daadwerkelijk verdient!

Talentontwikkeling

Er zijn verschillende methodes om talent zo snel mogelijk te laten ontwikkelen. Deze methodes worden ook beheerst door de trainers. Wij kijken altijd kritisch naar wat de voetballer nodig heeft. Om zo zijn niveau naar een hoger doel te tillen.

Ik als voetballer